Hypnotherapie en coaching

In Praktijk BIEK bied ik therapie en coaching aan. Daarbij maak ik gebruik van de methode hypnose.

‘Blik In Eigen Keuken’

De wijde wereld in jezelf

Mensen die de praktijk bezoeken kunnen ervaren dat er een genezende kracht in henzelf besloten ligt. Dat is bij ieder mens zo. Deze kracht kun je gebruiken om je gezondheid en welzijn positief te beïnvloeden.

Je zou je kunnen afvragen: ‘maar hoe doe ik dat dan?’ Misschien kun je dan de hulp van een therapeut of coach goed gebruiken. Er zijn bijzonder veel verschillende methoden waarmee zo iemand werkt zodat je met jezelf aan de slag kunt gaan. Ik kies voor de methode hypnose.

Naast hypnose besteden we een groot deel van de tijd aan gesprekken. Ik begeleid je tijdens de gesprekken. Het doel is om zelf te ontdekken in welke richting de oplossing ligt voor je hulpvraag. Vóórdat een hypnose sessie begint hebben we altijd helder voor ogen welk doel het dient. Hypnose wordt op die manier jouw eigen effectieve gereedschap.

Contact

Als het bovenstaande verhaal je aanspreekt en je bent geïnteresseerd, dan help ik je natuurlijk graag verder. Je kunt mij bellen of een mail sturen voor het maken van een eerste afspraak.