Tarief en betaling

Een één op één consult bedraagt €100,-. De duur van een consult is ongeveer 1 uur tot maximaal 1,5 uur.

De eerste afspraak kan tot 2 uur duren, ook dan blijft het tarief hetzelfde.

Tijdens de eerste afspraak is het intakegesprek vrijblijvend en gratis. Heb je tijdens dit gesprek het gevoel dat dit een goede investering is en wil je de behandeling starten? Dan gaan we gelijk over tot het consult. Pas dan geldt het tarief van €100,-.

In overleg met jou is het ook mogelijk dat ik ondersteunende middelen adviseer, die je dagelijks kunt innemen. Sanoconcept, Bachbloesems en E.E.N.® energetica zitten in een complexflesje en kun je eventueel bij mij kopen. De kosten per flesje variëren tussen de €10,- en €20,-.

Praktijk BIEK is vrijgesteld van btw.

Ik werk niet met vergoedingen die verstrekt worden door zorgverzekeraars.

De factuur wordt na de behandeling per mail opgestuurd en dient per bankoverschrijving binnen 7 dagen te worden voldaan.

Consulten en de behandelvormen

Voor de totale behandeling is het van belang dat er voldoende mogelijkheden zijn voor je zijn voor de plannen van mogelijke vervolgafspraken.

Het tijdsinterval tussen 2 afspraken bij voorkeur niet langer te zijn dan 3 weken. Dit is van belang voor de therapie.

De behandelvorm die ik aanbied is Hypnotherapie en EEN® therapie . Nadat je contact hebt opgenomen, zal ik zo snel mogelijk een afspraak voor je maken.

Hypnotherapie en E.E.N.® therapie is geen vervanging van medische zorg!

Indien je in behandeling bent, volg dan altijd het advies van je arts (sen) op.

Ik ben geen arts en stel dus ook geen diagnose.

Locatie en bezoek

Het adres van Praktijk BIEK is op Achter de Kerk 6 in Beek (Lb). Er is parkeergelegenheid aan de achterzijde van dit adres op de eenrichtingsweg Smedestraat. Je vind de parkeerplaats vóór het laatste huis aan je rechterkant. Het is gemarkeerd met het logo van Praktijk BIEK.

De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het is minder dan 10 minuten lopen vanaf het busstation in het centrum van Beek (Lb).

De praktijk beschikt niet over een wachtkamer. Ik vraag je dan ook om op de afgesproken tijd aan te bellen. Dan hoef je niet te wachten,

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

Mocht je vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn de trap te nemen of je te kunnen verplaatsen, dan kan ik ook naar jou toekomen. Je adres, waar behandeld kan worden, dient dan wel binnen een straal van 10 km te liggen. De ruimte bij jou thuis zal aan een aantal redelijke eisen moeten voldoen, wil ik mijn behandeling kunnen uitvoeren. Daarover zullen we contact hebben als dit van toepassing is.

De vergoeding voor deze verplaatsing bedraagt €20,- per afspraak.

Annulering

Als je een afspraak wilt annuleren, dan kun je dat doen uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip, evenals een voorstel tot het verplaatsing van de afspraak.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacystatement

Privacystatement

Klachten- en geschillenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

GAT is een rijkserkende en onafhankelijke geschillencommissie.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Als CAT-therapeutisch werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/