Tarief en voorwaarden

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Behandelvorm en behandelsessies

De behandelvorm die ik aanbied is Hypnotherapie en -coaching. Nadat je contact hebt opgenomen, zal ik zo snel mogelijk een afspraak voor je maken. Voor de totale behandeling is het van belang dat er voldoende mogelijkheden voor je zijn voor het plannen van mogelijke vervolgafspraken. Het tijdsinterval tussen 2 afspraken dient bij voorkeur niet langer te zijn dan 3 weken. Dit is van belang voor de therapie.

Tarief en betaling

De duur is 1 uur tot maximaal 1,5 uur. De eerste afspraak kan zelfs tot 2 uur duren. Hoe lang de afspraak ook duurt, het tarief voor een één op één behandelsessie bedraagt €70,-. De factuur wordt na de behandeling per mail opgestuurd en dient per bankoverschrijving binnen 7 dagen te worden voldaan.

De kosten van de behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Praktijk BIEK is vrijgesteld van btw.

Locatie en bezoek

Mijn praktijk ligt op de eerste verdieping. Mocht je vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn de trap te nemen of je te kunnen verplaatsen, dan kan ik ook naar jou toekomen. Je adres, waar behandeld kan worden, dient dan wel binnen een straal van 10 km te liggen. De ruimte zal aan een aantal redelijke eisen moeten voldoen, wil ik mijn behandeling kunnen uitvoeren. Daarover zullen we contact hebben als dit van toepassing is. De vergoeding voor de verplaatsing bedraagt €10,- per afspraak.

Annulering

Als je een behandelsessie wilt annuleren, dan kun je dat doen uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip, evenals een voorstel tot het verplaatsing van de afspraak. Mocht je je ziekmelden zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Hypnosetherapie is geen vervanging van medische zorg!

Indien je in behandeling bent, volg dan altijd het advies van je arts (sen) op.

Ik ben geen arts en stel dus ook geen diagnose.