Werkwijze

Als we telefonisch contact hebben, kan ik vertellen of ik iets voor je kan betekenen. Mocht je dan een eerste afspraak willen maken, dan stuur ik per post het intake formulier toe. Deze kun je ingevuld meenemen naar de eerste afspraak.
Op deze afspraak zullen we het gesprek voeren over je hulpvraag. Vervolgens gaan we over tot de eerste hypnose behandeling. Meestal is die gericht op ontspanning zodat je kunt ervaren hoe hypnose voor jou werkt. Als deze manier jou aanspreekt om aan jezelf te werken, kun je besluiten om het traject aan te gaan. Dan maak ik samen met jou een plan van aanpak en plannen we vervolgafspraken in.

Tijdens het eerste gesprek zal ik vertellen hoeveel afspraken ik denk nodig te hebben. In de praktijk zullen er nog 1 tot maximaal 5 afspraken volgen. Elke afspraak duurt tussen de 1 en 1,5 uur. De eerste afspraak kan 2 uur duren. Het kan ook zijn dat er extra afspraken worden ingepland of juist geschrapt tijdens het traject. Dat is afhankelijk van de weg die zich ontvouwt in de richting van je doel. 

Oefeningen voor thuis

Je krijgt van mij ook korte oefeningen aangeboden voor thuis. Een vast onderdeel daarvan zijn de zelfhypnose oefeningen, die elke dag gedaan worden. Het is dan mogelijk om elke dag een kort moment met je onderbewuste in communicatie te zijn. Zo bekrachtig je de ingeslagen weg en draag je zorg voor je ontspanning. Bovendien zul je ook na de behandelingen profijt hebben van de zelfhypnose die je geleerd hebt.